Zestaw do porcjonowania mięsa

Rating
1
2
3
4
5
(1)
74,99
zawiera VAT
coffee_cup_steaming

Zestaw do porcjonowania mięsa

Numer zamówienia: 138108

  • Nóż do tranżerowania z wysokiej jakości stali hartowanej, widelec do tranżerowania ze stali nierdzewnej
  • Stożkowo szlifowane ostrze – wyjątkowo ostre
  • Idealny do porcjowania pieczeni, rostbefu oraz drobiu
  • Nitowane, drewniane trzonki zapewniają wygodę podczas pracy
  • Łatwe prowadzenie: optymalne wyważenie zapewnia specjalna geometria o podwójnym załamaniu
  • Z pasującym, kartonowym opakowaniem - idealny również jako prezent
  • Zestaw składa się z 1 noża oraz 1 widelca do porcjowania
  • Do krojenia w kuchni lub przy nakrytym stole
  • Przebadano pod kątem występowania szkodliwych substancji przez zewnętrzne, akredytowane instytucje
Kolor
Trzonki: w kolorze naturalnego drewna bukowego
Ostrze i widelec: w kolorze stali nierdzewnej
Opakowanie: brązowe
Materiał
Ostrze noża: wysokiej jakości stal hartowana 1.4116
Widelec i nity: stal nierdzewna 18/10
Trzonki: drewno bukowe, olejowane
Wymiary
Długość całkowita noża: ok. 33,5 cm, szerokość ostrza: ok. 3 cm
Długość całkowita widelca: ok. 29 cm, szerokość: ok. 2,5 cm
Ilość
Ze wskazówkami dotyczącymi pielęgnacji

Pobierz więcej informacji