Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności i plików cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.
Schließen
Produkty
Produkty tydzień roku45 2016
Mata do pieczenia

Mata do pieczenia

Podczas pieczenia silikon nie ma sobie równych. Ta mata do pieczenia zastępuje papier do pieczenia, można jej używać np. do pieczenia pizzy, bagietek lub ciastek. Do indywidualnego docięcia, a tym samym nadaje się również do wykładania dna tortownicy. Dzięki nieprzywierającemu wierzchowi nie trzeba jej posypywać mąką ani natłuszczać. Antypoślizgowy spód sprawia, że mata idealnie nadaje się jako podkładka przy rozwałkowywaniu ciasta, a powierzchnia robocza pozostaje czyta. Elastyczna i nieskomplikowana Silikon jest cudownie elastycznym materiałem. Ponadto jest odporny na działanie temperatur od -30 do +230°C i nadaje się do mycia w zmywarce. Mata posiada podziałkę w cm, wytłoczoną średnicą i ilością kawałków tortu.


Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Tchibo Warszawa Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Fabryczna 5 na podany przeze mnie adres e-mail Newslettera Tchibo, informującego o aktualnych ofertach Tchibo Warszawa Sp. z o. o. i innych spółek z grupy Tchibo, a także innego rodzaju informacji handlowej dotyczącej spółek z grupy Tchibo. Oświadczam, że zostałem poinformowany o prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania i że wszelkie dane osobowe zostały przekazane przez mnie dobrowolnie. Potwierdzam, że zostałem poinformowany o tym, iż w każdym czasie mogę zrezygnować z otrzymywania informacji handlowej Tchibo poprzez odpowiedni link znajdujący się na końcu Newslettera Tchibo.Podgląd wzoru Newsletter


Więcej na temat okoliczności korzystania z serwisu znajdą Państwo w informacjach dotyczących Polityki prywatności i plików cookie