Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności i plików cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu cookie w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej.
Schließen
Produkty
Produkty tydzień roku47 2014
Mata do pieczenia

Mata do pieczenia

Mata do pieczenia idealna jako podkładka przy rozwałkowywaniu ciasta: powierzchnia robocza pozostaje czysta, nie trzeba jej posypywać mąką ani natłuszczać. Zastępuje papier do pieczenia, można jej używać np. do pieczenia pizzy, bagietek, ciastek – nadaje się również do wykładania dna tortownicy. Nieprzywierający wierzch – antypoślizgowy spód. Odporna na działanie temperatur do 200°C. Nadaje się do mycia w zmywarce. Giętki silikon Mata do pieczenia z silikonu jest wyjątkowo giętka. Zajmuje bardzo mało miejsca przy przechowywaniu. Do indywidualnego docięcia Mata do pieczenia z podziałką w cm, wytłoczoną Ø i ilością kawałków tortu. Możliwość indywidualnego docięcia.


Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Tchibo Warszawa Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Fabryczna 5 na podany przeze mnie adres e-mail Newslettera Tchibo, informującego o aktualnych ofertach Tchibo Warszawa Sp. z o. o. i innych spółek z grupy Tchibo, a także innego rodzaju informacji handlowej dotyczącej spółek z grupy Tchibo. Oświadczam, że zostałem poinformowany o prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania i że wszelkie dane osobowe zostały przekazane przez mnie dobrowolnie. Potwierdzam, że zostałem poinformowany o tym, iż w każdym czasie mogę zrezygnować z otrzymywania informacji handlowej Tchibo poprzez odpowiedni link znajdujący się na końcu Newslettera Tchibo.Podgląd wzoru Newsletter


Więcej na temat okoliczności korzystania z serwisu znajdą Państwo w informacjach dotyczących Polityki prywatności i plików cookie